Publikohet fotoja e krerëve të opozitës më delegacionin e lartë amerikan

0 minutes, 36 seconds Read

Një delegacion i lartë amerikan, i kryesuar nga Këshilltari i lartë i Departamentit amerikan të Shtetit, Derek Chollet, ka vizituar Kosovën me ç’rast kanë zhvilluar takime me krerët më të lartë të shtetit, por edhe të opozitës.

Mediet kanë mund të marrin pamje nga takimet në presidence dhe qeveri të ambasadorit amerikan, por jo edhe gjatë takimit me krerët e opozitës.

Chollet ka postuar një fotografi të përbashkët të takimit me me udhëheqësit e opozitës në Kosovë.

I vetmi që është deklaruar nga opozitarët për këtë takim ka qenë kreu i AAK-së, Ramush Haradinaj, i cili ka dhënë disa detaje përkitazi me këtë takim.

Publikime te ngjashme