Prokuroria Speciale ngre aktakuzë ndaj “Kobrës” dhe të tjerëve, të dyshuar për vrasjen e të riut në Prizren

0 minutes, 41 seconds Read

Prokuroria Speciale ka ngritur aktakuzë kundër Dibran Hoxhajt i njohur si “Kobra”, dhe katër të pandehurve të tjerë, të dyshuar për vrasjen e të riut nga Kukësi, V.C.

Sipas prokurorisë, Hoxhaj akuzohet për veprën penale “Vrasje e rëndë” si dhe “Mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve”.

Të pandehurit R.S dhe B.M akuzohen për veprën penale “Manipulimi me prova”, ndërsa R.S, J.B dhe A.V. akuzohen se në bashkëkryerje e kanë kryer veprën penale “Pjesëmarrja në rrahje”.

“Po ashtu, të pandehurit R.S dhe J.B akuzohen se e kanë kryer veprën penale ‘Mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve’”, thuhet më tej në njoftimin për media.

Publikime te ngjashme