PDK paralajmëron dërgimin në Kushtetuese të Ligjit për KPK-në dhe Komisionin e Pavarur të Mediave

0 minutes, 22 seconds Read

Shefi i Grupit Parlamentar të Partisë Demokratike të Kosovës, Abelard Tahiri ka paralajmëruar dërgimin në Gjykatën Kushtetuese dy ligjeve që sot ka miratuar mazhoranca.

Bëhet fjalë për Ligjin për Këshillin Prokurorial të Kosovës dhe Ligjin për Komisionin e Pavarur të mediave.

Tahiri në Facebook ka shkruar se kësisoj do të sigurohen për respektiomin e Kushtetutës së Republikës së Kosovës.

Publikime te ngjashme