Pamje mbresëlënëse: Ushtarët e Ukrainës hynë në llogoret ruse duke i vrarë të gjithë

0 minutes, 23 seconds Read

Si rezultat i operacionit, luftëtarët ukrainas arritën të vrasin 10 pushtues rusë. Ushtria ukrainase tregoi pamje mbresëlënëse se si shkatërrojnë pushtuesit.

Ushtarët ukrainas shkuan pas linjave të armikut dhe shkatërruan pushtuesit

Kujdes, video përmban skena të ndjeshme 18+

https://twitter.com/Militarylandnet/status/1670691260498165760

Publikime te ngjashme