Paka para se të lansonte raketat mbi pozicionet e ukrainasve, sistemi raketor rus Buk-M1 shkatërrohet – goditet direkt

0 minutes, 30 seconds Read

Ukrainasit po vazhdojnë t’i shkaktojnë humbje të mëdha ushtrisë ruse, si në makineri luftarake ashtu  dhe në personel ushtarak.

Ata së fundmi kanë arritur të shkatërrojnë sistemin e mbrojtjes ajrore, i njohur ndryshe Buk-M1.

Derisa po bëhej gati të lansonte raketa në drejtim të pozicioneve të ukrainasve, ky sistem i mbrojtjes ajrore ruse u godit direkt.

Ishte regjimenti i 3-të i ushtrisë ukrainase që e kishte detektuar duke alarmuar artilerinë që menjëherë reaguan.

Shkatërrimi ka ndodhur në sekondat e fundit, për faktin se Buk-M1 po bëhej gati të lansonte raketat mbi ukrainasit.

Publikime te ngjashme