Nesër nis Java e Krenarisë në Prishtinë

0 minutes, 51 seconds Read

Nesër (3 qershor) do të nisë Java e Krenarisë në Prishtinë me sloganin ‘Kemi qenë dhe do t`jemi’.

Lista e ngjarjeve të kësaj jave:

– HapjaZyrtare e Javës së Krenarisë (E hapur për media)

– Let’s Pride – Musica Edition (Jo e hapur për media)

– Konferenca ‘Rrugëtimi drejt gjithëpërfshirjes’ (E hapur për media)

– Ekspozimi i Arkivave Queer (E hapur për media)

– Aksoni Rrugor ‘Sheshi i Krenarisë’ (E hapur për media)

– Koncert nga Astrit Ismaili: The First Floëer (E hapur për media)

– Shfaqja ‘Unë jam vetë grua’ (E hapur për media)

– Bisedë: Festivalet në Kosovë dhe apekti i queerness (Jo e hapur për media)

– Vizitënë ekspozitën ‘you knoë me so ëell’ (E hapur për media)

– Shfaqja ‘Romeo dhe Romeo’ (Jo e hapur për media)

– Audio-ekspozitë ‘More Ëomen’ (E hapur për media)

– Drag Shoë (Jo e hapur për media)

– Paradae Krenarisë 2024 (E hapur për media)

– Koncertii Prishtina Pride: Krejt bashkë! (E hapur për media.

Publikime te ngjashme