MPJ serish bënë për mergimtarët: “Ju lutemi mos udhëtoni përmes Serbisë..”

1 minute, 22 seconds Read

Ministria e Punëve të Jashtme ka dal me një njoftim të rëndësishëm për ata që janë duke udhëtuar drejt Kosovës.

Në komunikatën e MPJ-së thuhet se në territorin e Serbisë, në afërsi të pikave kufitare në Jarinjë dhe në Merdare për shkak të protestave që po mbahen, nuk është i mundur kalimi i autobusëve dhe kamionëve që vijnë nga Kosova.

Tutje MPJ ka bërë thirrje që të mos udhëtohet përmes Serbisë, duke thënë se janë në qarkullim shumë lajme të rreme, të cilat synojnë përhapjen e frikës.

Njoftimi i plotë i MPJ-së:

📢INFORMACION I RËNDËSISHËM PËR TË GJITHË ATA QË JANË DUKE UDHËTUAR DREJT #KOSOVËS ⛔️

Ju njoftojmë se ne territorin e Serbisë, në afërsi të pikave kufitare në Jarinjë dhe në Merdare, për shkak të protestave që po mbahen, nuk është i mundur kalimi i autobusëve dhe kamionëve që vijnë nga Kosova.

Nuk është i sigurtë për momentin as kalimi i veturave. 🚗Nëse keni hyrë tashmë në Serbi, atëherë ju lutemi t’i përdorni pikat kufitare ne Mutivodë, Dheu i Bardhë ose të merrni rrugë përmes Maqedonisë së Veriut (pikë-kalimi kufitar i Preshevës) përmes Shkupit. 🚗

Nëse nuk keni hyrë tashmë në Serbi, ju lutemi, mos udhëtoni përmes Serbisë. 📰Duke marrë parasysh faktin që janë në qarkullim shumë lajme të rreme, të cilat synojnë përhapjen e frikës, ju lutemi të ndiqni @Kosovo_Police rreth përditësimeve më të fundit zyrtare në këtë drejtim.

Publikime te ngjashme