Miratohet Ligji për Këshillin Prokurorial të Kosovës

0 minutes, 25 seconds Read

Kuvendi i Kosovës ka miratuar Ligjin për Këshillin Prokurorial të Kosovës. Miratimit të këtij ligji i ka paraprirë edhe votimi i 19 amendamenteve.

Me 61 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, në seancën e sotme plenare është miratuar ky ligj.

Partia Demokratike e Kosovës ka propozuar mocion, ku përmes rezolutës i obligohet qeverisë të tërhiqet nga tri projektligje, por ky mocion nuk ka kaluar, për votuan 23 deputetë, kundër 53 dhe një abstenim./GazetaSinjali

Publikime te ngjashme