Ministria e Mbrojtjes me 8 prioritete për këtë vit, paralajmëron marrëveshje me SHBA dhe Turqinë

0 minutes, 30 seconds Read

Ministria e Mbrojtjes ka bërë sot publikimin e prioriteteve për vitin 2024.

Pjesë e këtij plani është: nënshkrimi i marrëveshjes kornizë të mbrojtjes me Republikën e Turqisë, draftimi i marrëveshjes kornizë të mbrojtjes me SHBA, përgatitjet për pjesëmarrjen e FSK-së në ushtrimin shumëkombësh “Defender Europe 25”, koordinimi në krijimin e Qendrës Regjionale për Menaxhimin e krizave e të tjera.

Njoftimi i plotë:

Prioritetet e Ministrisë së Mbrojtjes për vitin 2024

Thellimi dhe zhvillimi i bashkëpunimit bilateral, rajonal dhe ndërkombëtar, pjesëmarrja në operacione ndërkombëtare.

Publikime te ngjashme