Ligji për Skemat Pensionale, Komisioni për Buxhet fton Muratin në diskutim

0 minutes, 28 seconds Read

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere diskuton rreth Aktgjykimit të Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Kosovës për Ligjin për Skemat Pensionale.

Takimi do të fillojë në ora 10:00.

Në këtë takim është i ftuar edhe ministri i Financave, Punës dhe Trasnfereve, Hekuran Murati.

Përgjatë takimit do të diskutohet mbi vlerësimin e kushtetutshmërisë së nenit 8 të Ligjit për Skemat Pensionale të Financuara nga Shteti, për Kategorizimin e Shfrytëzuesve të Pensionit Kontributpagues sipas Strukturës Kualifikuese dhe Kohëzgjatjes së Pagesës së Kontributeve.

Publikime te ngjashme