Lediona emocionon të gjithë: Problemet ekonomike, i kanë shkaktuar ankth

0 minutes, 19 seconds Read

Lediona, në mes lotëvë ka treguar historinë e jetës së saj.

Pika e dobët e Ledionës, sipas saj është vëllai i saj, i cila ka probleme më alkoolin, shkruan lajmi.net,.

Në moshën 17 vjeçare, ajo është dashuruar dhe më 21 është bërë nënë.

Problemet ekonomike, kanë ardhur pas divorcit, që i kanë shkaktuar edhe probleme shëndetësorë.

Publikime te ngjashme