Kryeministri Kurti për kidnapimin e policëve: Hyrja e forcave serbe në Kosovë është agresion dhe synim për eskalim dhe destabilizim

0 minutes, 37 seconds Read

Tre zyrtarë të policisë së Kosovës u rrëmbyen sot në Leposaviq në vendin ku dikur kishte një rrugë ilegale të kontrabandës e që ndodhet rreth 300 metra në brendësi të territorit të Kosovës.

Kryeministri i vendit, Albin Kurti thotë se dyshohet se ata janë rrëmbyer nga ushtria e Serbisë, qartazi si hakmarrje e Serbisë për arrestimin e djeshëm të kriminelit famëkeq Millun Millenkoviq – Lune, i cili paraqet një ndër krerët e krimit të organizuar dhe kontrabandës.

Kurti thotë se hyrja e forcave të Serbisë në territorin e Kosovës është agresion dhe synim për eskalim dhe destabilizim.

Kryeministri Kurti kërkon lirimin e menjëhershëm të tre zyrtarëve të rrëmbyer.

Publikime te ngjashme