Kërkohet urgjentisht ndihmë për 16 vjeçarin nga Gjakova i cili vuan nga kanceri i eshtrave

0 minutes, 48 seconds Read

Lumi Përparim Bordoniqi në moshën 16 vjeçare u sprovua me një sëmundje shumë agresive diagnosa “Ewing Sarcoma” në gjuhën popullore njihet si kanceri i eshtrave dhe i duhet të bëhet transpalti i palcës.

Sëmundja që ju shfaq sipas familjarëve është shumë agresive.

“Diagnoza është konstatuar në Spitalin Turk Medical Park ku edhe gjindet për trajtim në pamundësi të mjeteve financiare nuk kemi mundësi që të vazhdojmë me mjekimin. Familja nuk i përballon shpenzimet dhe ju kërkojme që me mundësitë që keni si njerëz të vullnetit të mirë të na ndihmoni në këtë situatë të rëndë që gjindemi.

Për Trajtimin e mjekimit na nevojitet shuma 130,000 Euro.

Ju lutemi të bashkoheni për t`i dhënë një mundësi Jetës së re për Lumin.

Llogaria bankare e prindit Perparim Bordoniqi 1704010110002089 NLB BANK

IBAN: XK051704010110002089 SWIFT Code NLPRXKPR

Për kontakt në Kosovë +38344145488″.

Publikime te ngjashme