Hoxhës së njëhur nga Prizreni iu bë dhuratë një makinë luksoze me rastin e pensionimit, suprizën ia hapi Naim Tërnava!

0 minutes, 32 seconds Read

Përfundimi i karrierës si hoxhë kur nisi rreth 33 vite më parë në xhaminë e “Jeni Mahallës” në Prizren, po emocionon Mazllam Mazllamin.

Në iftarin lamtumirës të cilin e shtroi mbrëmë hoxha, humanisti dhe veterani i UÇK-së, Mazllam Mazllami, për miq shokët dhe kolegët e tij, iu është bërë dhuratë një veturë me rastin e pensionimit të tijë nga këta të fundit.

Pjesë e ceremonisë ishte hoxha nga Tirana, Ahmed Kalaja edhe Myfitu i Kosovës, Naim Tërnava, ku dhe zbuloi veturën e cila ishte e dekoruar dhe e dedikuar për hoxhën Mazllam Mazllami.

 

Publikime te ngjashme