Gjykatësi i specilës tregon se Jakup Krasniqi është mirë me shendet dhe do kthehet në seancën e pasiditës

0 minutes, 42 seconds Read

Gjykatësi Charles Smith III, para pushimit të drekës ka deklaruar se Jakup Krasniqi, ua ka bërë me dije se është në gjendje të mirë shëndetësore dhe do jetë i pranishëm për seancën e pasdites.

Kjo pasi që paraprakisht, avokatja e Krasniqit, Venkateswari Alagendra ka paralajmëruar se i mbrojturi i saj mund të kërkojë të largohet nga salla, me arsyetimin se nuk është në gjendje të mirë shëndetësore.

Mbrojtësja e ish-zëdhënësit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK), Jakup Krasniqi, avokatja Venkateswari Alagendra, në seancën e sotme në Dhomat e Specializuara të Kosovës (DhSK) në Hagë, ka paralajmëruar se Krasniqi mund të kërkojë të largohet nga salla, me arsyetimin se i njëjti nuk është në gjendje të mirë shëndetësore.

Publikime te ngjashme