epa10268929 President of Montenegro Milo Djukanovic speaks during a joint press conference with his Polish counterpart (not pictured) following their meeting at the Belweder Palace in Warsaw, Poland, 27 October 2022. EPA-EFE/ANDRZEJ LANGE POLAND OUT

Gjukanoviq prin bindshëm në zgjedhjet presidenciale në Mal të Zi

0 minutes, 23 seconds Read

Qendra për Tranzicion Demokratik ka publikuar rezultatet preliminare për zgjedhjet presidencialre bazuar në 41.5 për qind të mostrës së përpunuar dhe sipas këtyre të dhënave, Milo Gjukanoviq ka fituar 42.2 për qind të votave, ndërsa Jakov Milatoviq ka fituar 22 për qind dhe Andrija Mandiq 19 për qind, transmeton Front Online.

Në vendin e katërt është kandidati për president Aleksa Beçiq me 11.6 për qind të votave.

Publikime te ngjashme