Gashi: Për Memlin e Vlorën veç “Liria ka emër”, e hajnia, haraqi, vrasjet nuk kanë emër për ta…

0 minutes, 55 seconds Read

Për Memlucin dhe Vlora Çitakurcin lufta ka emër, liria ka emër, pavarësia ka emër, ADN-ja e shtetit ka emër.

Ama hajnia s’ka emër, haraçi s”ka emër, krimi i organizuar s’ka emër, nepotizmi s’ka emër, vrasjet e kundërshtarëve politik s’kanë emër, privatizimi mafioz s’ka emër, zajednica s’ka emër, lobimi për ndarjen e Kosovës s’ka emër, vjedhja e dhomës së dëshmive s’ka ëmër, vjedhja e donacioneve s’ka emër, vjedhja e doganave s’ka emër, tenderët e manipuluara s’kanë emër, vjedhja e asfaltit s’ka emër, bojlerat dhe spojlerat s’kanë ëmër, vilat në Brezovicë s’ kanë emër, uzurpimi i prokurorisë dhe drejtësisë s’ka emër, ambasadat e shndërruara në firma dhe pushimore familjare s’kanë emër, plaçkitja e fondeve për zhvillim s’ka emër… e kështu me radhë deri sot 1 muj s’ka emër.

Shkruan Lirim Gashi

Publikime te ngjashme