Eskalon totalisht me fjalor Bledi, përdor sharje të rëndë në “BBVA”: “Q….. motrën…”

0 minutes, 28 seconds Read

Bled Mane, është rikthyer në “BBVA” me votat e publikut, bashkë me Kiarën, Efin dhe Ronaldon.

Ani pse shtëpia është e mbushur me kamera, banorët shpesh e harrojnë këtë pjesë, dhe nuk e mbajnë veten.

Së fundi, Bledi, ishte duke pirë. teksa në gojë i shkoi një letër të cilën e kishte hedhur vetë.

Ai nuk u përmbajt dhe shau keq.

“Q*** motrën e kisha hedhur brenda këtë”, dëgjohet të Bledi.

Kjo nuk është hera e parë që ai shan brenda shtëpisë së “BBVA”.

Publikime te ngjashme