Efit i del pija, pyet Dean se çfarë ka ndodhur mbrëmë: Nuk mbaj mend asgjë

0 minutes, 34 seconds Read

Pasi Efi u deh natën e shkuar, i tha Luizit se ai do jetë fituesi i Big Brother si dhe shkëmbeu përqafime me të.

Këtë mëngjes ajo pyeti Dean se çfarë kishte thënë dje, pasi nuk mbante mend gjë.

Dea i tha se ajo kishte folur me Luizin dhe se i tha që do jetë fitues. Efi u çudit nga kjo dhe duke qeshur u shpreh se ajo ‘gënjen’ kur pi.

Kujtojmë se Efi gjithashtu dhe dhe informacione nga jashtë, duke i thënë Luizit se ka folur nënën e tij Angjelinën dhe se në një nga primet, ka qenë ajo që i ka zgjedhur veshjen.

Publikime te ngjashme