“Doja të të puthja në buzë por…”, Olsi Bylyku bëhet banori më i ri i BBV3, kujt ia bëri këtë deklaratë!

1 minute, 1 second Read

Olsi Bylyku bëhet banori më i ri i shtëpisë më të famshme në Shqipëri.

Aktori i njohur vjen për një aventurë të re në shtëpinë më të madhe në Shqipëri.

Olsi: Çfarë emocioni. Të dëgjoj zërin tënd kështu.

Ledjoni: Mua më duket si skeç portokallie. Këtë merkaun që kishe për datën e fillimit. Përse e kishe kaq merak këtë gjënë për të hyrë një javë më vonë.

Olsi: Të them të drejtën i kam ndjekurt, më duket vetja sikur jam pjesë e lojës. Sepse aq shumë sa më kanë shkruajtur njerëzit që do jem shtëpisë e “Big Brother”, nuk mund të hyja dot më herët.

Ledjoni: Kush të ka pëlqyer më shumë dhe më pak.

Olsi: Mendoj se duhet t’i njoh nga brenda sepse është shumë herëtpër të dhënë mendimin tim.

Olsi në momentin kur u fut në shtëpinë e Big Brother VIP i gjeti të gjithë banorët e ngrirë, ku tek disa prej tyre bëri dhe disa batuta. Kur shkoi tek veshi i Romes, ai i pëshpërit “dua të të puth por…”

Publikime te ngjashme