Dodik falënderoi Putinin që votoi kundër Rezolutës për gjenocidin në Srebrenicë, takim me puthje e perqafime!

1 minute, 8 seconds Read

Presidenti i entitetit të RS dhe lideri i SNSD Milorad Dodik u takua dje më 6 qershor, me presidentin rus Vladimir Putin.

Takimi u mbajt në Shën Petersburg në margjinat e Forumit Ekonomik Ndërkombëtar.

Kreu i SNSD-së falënderoi Putinin sepse Rusia votoi kundër Rezolutës për gjenocidin e Srebrenicës në Asamblenë e Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara.

“Faleminderit, sigurisht, për sjelljen dhe mirëkuptimin tuaj parimor lidhur me sesionin e fundit të Asamblesë së Përgjithshme të OKB-së lidhur me Srebrenicën,” tha Dodik.

Lideri i vetëshpallur nga Laktashi, përveç Putinit, është takuar edhe me Aleksandar Dugin, i cili është babai i të ashtuquajturit. i botës ruse dhe “mësuesi shpirtëror” i Vladimir Putinit.

“Në forum takuam një nga filozofët kryesorë të botës dhe një mik të vendosur të popullit serb, Aleksandar Dugin. Më bënë përshtypje njohuritë e tij për detajet e situatës në Ballkan. Ai është një njeri, analizat dhe rekomandimet e të cilit ndiqen nga të gjitha qendrat më të rëndësishme shtetërore dhe shkencore në botë”, vuri në dukje lideri i vetëshpallur nga Laktaş në platformën X (ish Twitter).

Dhe video e takimit mes Putinit dhe Dodikut tërhoqi vëmendjen e mediave. Kreu i SNSD-së shkoi të puthte Putinin tre herë

Publikime te ngjashme