Delegacioni i Kosovës mbërrin në Këshillin e Evropës

0 minutes, 21 seconds Read

Sot Kosova, me delegacionin e saj, do të jenë në Këshillin e Evropës.

Deputetet,Besnik Tahiri, Ariana Musliu Shoshi dhe Arben Gashi, janë delegatët që do ta përfaqësojnë Kosovën në këtë këshill, ata do të qëndrojnë atje për tri ditë.

Sot do të zhvillojnë disa takime të rëndësishme, ku edhe do të caktohet raportuesi për Kosovën.

Publikime te ngjashme