Del një video e re e rrahjes së disa personave në Aeroportin “Adem Jashari”

0 minutes, 17 seconds Read

Një rrahje mes disa personave raportohet të ketë ndodhur sot në Aeroportin e Prishtinës.

Dyshohet se personat në fjalë kishin pasur një konflikt verbal në aeroplan, pastaj kur kanë zbritur, kanë filluar rrahjen.

Siç shihet në video nuk shihet asnjë pjesëtarë i Policisë së Kosovës, dhe vetëm disa qytetarë tentojnë ti ndalojnë./Lajmi.net

Publikime te ngjashme