Category: Fetare

1 2 3 4 15 20 / 144 POSTS
Ridvan Berisha flet për besimin e tij religjioz – judaizmin

Ridvan Berisha flet për besimin e tij religjioz – judaizmin

Gazetari Ridvan Berisha ka folur për besimin e tij religjioz. Berisha [...]
Në një xhami në Kosovë dy francezë konvertohën në Islam!

Në një xhami në Kosovë dy francezë konvertohën në Islam!

Hoxhë Nazim Ramadani, ka njoftuar se sot në fshatin Strellc i Epërm-De [...]
Për herë të parë në historinë e Arabisë Saudite, gjatë haxhit bëjnë roje edhe femrat!

Për herë të parë në historinë e Arabisë Saudite, gjatë haxhit bëjnë roje edhe femrat!

E frymëzuar nga karriera e babait të saj të ndjerë, Mona vendosi të ba [...]
Kurban Bajrami – Tërnava bën thirrje për paqe, solidaritet dhe respektim të masave

Kurban Bajrami – Tërnava bën thirrje për paqe, solidaritet dhe respektim të masave

Në Xhaminën e madhe në Prishtinë është bërë falja e namazit të Kurban [...]
Mbulesa e re e Kaba-s në Mekë: përmban 120 kg ar dhe 100 kg argjend

Mbulesa e re e Kaba-s në Mekë: përmban 120 kg ar dhe 100 kg argjend

Faltorja kryesore e muslimanëve në botë mori një mbulesë të re. Ajo [...]
Ja në çfarë ore do falet bajrami nesër?!

Ja në çfarë ore do falet bajrami nesër?!

NJOFTIM Bazuar në mbledhjen e fundit të Rijasetit të B F I e RMV në [...]
Namazi i Bajramit do të falet me kapacitet të plotë nëpër xhami

Namazi i Bajramit do të falet me kapacitet të plotë nëpër xhami

Për herë të parë që nga fillimi i pandemisë namazi i Bajramit këtë të [...]
Në Bosnje vidhet kopja 350-vjeçare e Kur’ani-t

Në Bosnje vidhet kopja 350-vjeçare e Kur’ani-t

Kur’ani më i vjetër i shkruar me dorë u vodh të martën nga Xhamia Atik [...]
Gjykata e lartë e BE-së vendos për shaminë në vendin e punës

Gjykata e lartë e BE-së vendos për shaminë në vendin e punës

Gjykata e Drejtësisë e Bashkimit Evropian të enjten vlerësoi që kompan [...]
1 2 3 4 15 20 / 144 POSTS