Category: Shendetësi

1 2 3 4 5 69 30 / 687 POSTS
Zbulohet edhe një variant ri i koronavirusit

Zbulohet edhe një variant ri i koronavirusit

Variantet e reja të koronavirusit po e bëjnë të vështirë përfundimin e [...]
Si duken mushkëritë e personave të vaksinuar dhe atyre të pavaksinuar (Video)

Si duken mushkëritë e personave të vaksinuar dhe atyre të pavaksinuar (Video)

Ministria e Shëndetësisë ka publikuar një video, përmes së cilës pulmo [...]
Zbulohet simptoma kryesore e Covid-19

Zbulohet simptoma kryesore e Covid-19

Është zbuluar një simptomë e Covidit si treguesi më i besueshëm që ju [...]
​Shenjat që tregojnë se sytë kanë nevojë për pushim

​Shenjat që tregojnë se sytë kanë nevojë për pushim

Shumica e njerëzve e lënë pas dore shikimin deri në atë pikë saqë fill [...]
Qëndrimi ulur: Cili është rreziku i vazhdueshëm që prek gratë?

Qëndrimi ulur: Cili është rreziku i vazhdueshëm që prek gratë?

Për qëndrimin ulur ka me mijëra studime të cilat listojnë efektet e dr [...]
Kafe e hidhur, jetë e ëmbël: Pse duhet të pimë kafe pa sheqer

Kafe e hidhur, jetë e ëmbël: Pse duhet të pimë kafe pa sheqer

Sigurisht që ka nga ata që ju pëlqen kafe e thjeshtë, e hidhur, por sh [...]
Këto janë simptomat e variantit delta – çfarë duhet t’i kushtojmë vëmendje?

Këto janë simptomat e variantit delta – çfarë duhet t’i kushtojmë vëmendje?

Në fillim të pandemisë, agjencitë qeveritare dhe autoritetet shëndetës [...]
A po e përshpejton varianti delta sëmurjen e të rinjve

A po e përshpejton varianti delta sëmurjen e të rinjve

Shumë mjekë amerikanë thonë se 20-vjeçarët dhe 30-vjeçarët e pa vaksin [...]
1 2 3 4 5 69 30 / 687 POSTS