BIK vazhdon traditën e therjes së kurbanit, ky do të jetë çmimi

0 minutes, 58 seconds Read

Kryesia e Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës edhe këtë vit vazhdon traditën e tubimit dhe therjes së kurbaneve për nevojat e nxënësve të Medresesë dhe besimtarëve tanë me gjendje të rëndë materiale. 

Këtë vit çmimi për një kurban është 160 euro ose kundërvlera e këtij çmimi. Luteni që porositë e të interesuarve të na i dërgoni në kohën optimale, kur dhe mundemi ta kryejmë në plotni amanetin tuaj.

Pagesën e porosive të kurbaneve, Ju mund ta bëni në zyrat e Këshillave vendor të BI-së në të gjitha qendrat e Kosovës si dhe t’i përcillni në adresë të përfituesit:

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës
NLB-Prishtina
Account No (IBAN): XK05 1700200100103672
Swift Code (BIC) – NLPRXKPR

ose

Paypal.me/bikfitra
Ju mund të komunikoni me Kryesinë e BI-së rreth porosisë suaj për kurbane në këta nr. tel. +38138224002 dhe +38345977405
si dhe në E-mail adresën: kurbani@bislame.net

Lusim Allahun e Gjithëmëshirshëm që ibadetin e kurbanit tuaj t’ua pranoj e nga mirësitë e Tij t’ju shpërblejë!

Publikime te ngjashme