Arber Hajdari shkakton të qeshura në publik: “Kam hall se tani Luizi do të thotë dua hapsirën time..”

0 minutes, 18 seconds Read

Debate të ndryshme janë duke u zhvilluar në prime sonte në BBVA.

Kiara htë banorja kryesore e debateve dhe ndryshimi saj në sjellje pas rihyrjes në shtëpi.

“Po shoh dy Kiara, nuk do ta besoja qe kemi te bejme kete Kiare dhe me keto deklarata, kam hall se tani Luizi do të thotë dua hapsirën time”, tha Arberi.

Publikime te ngjashme