Abbott dënon sulmet ndaj personelit të KFOR-it dhe gazetarëve: Janë akte kr*minale dhe të papranueshme

0 minutes, 30 seconds Read

Ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë, Nicholas Abbott, ka dënuar sulmet ndaj gazetarëve dhe personelit të KFOR-it në veri.

Përmes një reagimi në Facebook, Abbott ka thënë se mesazhi i Quintit është i qartë, që duhet të ndërmerren veprime të menjëhershme për de-përshkallëzim për të ulur tensionet.

“Sulmet ndaj personelit të KFOR-it dhe gazetarëve janë kriminale dhe të papranueshme. Siç e ka bërë jashtëzakonisht të qartë Quint – duhet të ndërmerren veprime menjëherë për të de-përshkallëzuar dhe ulur tensionet”, ka shkruar ai.

Publikime te ngjashme