‘Zorraxhinj nuk dua në shtëpi’, Sabiani ultimatum Keisit

0 minutes, 36 seconds Read

Keisi dhe Kristi kanë nisur një romancë në shtëpinë e Big Brother dhe të gjithë kanë qenë kuriozë sesi ka reaguar babai i Keisit, këngëtari i njohur Sabiani.

'Zorraxhinj nuk dua në shtëpi', Sabiani ultimatum Keisit

Ky i fundit ka postuar një video në Tiktok duke nxitur shumë komente nga njerëzit që mendojnë se fjalët i ka pikërisht për marrëdhënien e Keisit me Kristin.

'Zorraxhinj nuk dua në shtëpi', Sabiani ultimatum Keisit

Në pyetjen “S’e mos e lë çupën beqare”, Sabiani përgjigjet: “Jo, e ka vetë në dorë, babi s’e kushtëzon për asgjë, vetëm…zorraxhinj s’dua në shtëpi”.

“E theksoj! Zorraxhinj nuk dua në shtëpi”, shkruan Sabiani krah videos duke etiketuar Keisin.

'Zorraxhinj nuk dua në shtëpi', Sabiani ultimatum Keisit

 

Publikime te ngjashme