Vulin propagandon në televizionin që kontrollohet nga Vuçiq: Me 27 prill do të shpallemi komb gjenocidal

0 minutes, 54 seconds Read

Ish-drejtori i Agjencisë së Informacionit të Sigurisë (BIA), Aleksandar Vulin ka shfrytëzuar disa minuta në televizionin që përhap propagandë dhe dirigjohet nga presidenti serb Aleksandar Vuçiq, për të alarmuar serbët rreth disa çështjeve që ai pretendon se i di mirë.

Në një emision në televizionin serb Pink, ai tha sot se “në mjedisin e presidentit serb Aleksandar Vuçiq, ka njerëz që punojnë për Agjencinë Qendrore të Inteligjencës (CIA) dhe ai e di këtë”, duke saktësuar në mjedisin shtetëror.

sh-drejtori i Agjencisë së Informacionit të Sigurisë (BIA), Aleksandar Vulin ka shfrytëzuar disa minuta në televizionin që përhap propagandë dhe dirigjohet nga presidenti serb Aleksandar Vuçiq, për të alarmuar serbët rreth disa çështjeve që ai pretendon se i di mirë.

Në një emision në televizionin serb Pink, ai tha sot se “në mjedisin e presidentit serb Aleksandar Vuçiq, ka njerëz që punojnë për Agjencinë Qendrore të Inteligjencës (CIA) dhe ai e di këtë”, duke saktësuar në mjedisin shtetëror.

Publikime te ngjashme