Vendos Kuvendi që komunave të ju kthehen paratë që ua mori Hekuran Murati

0 minutes, 20 seconds Read

Kuvendi i Kosovës e ka miratuar Ligjin mbi ndarjet buxhetore për buxhetin e Kosovës për vitin 2023, i ndryshuar dhe i plotësuar me ligjin paraprak.

Pro këtij ligji ishin 81 deputetë, ndërsa asnjë nuk ishte kundër dhe asnjë nuk abstenoi.

Me anë të këtij ligji, të gjitha mjetet vetanake të komunave të cilat ishin të bllokuara, tani ato iu kthehen në buxhet.

Publikime te ngjashme