Vedati i stupcave për banorët në BBVK: “Disa nga këta as tek shtëpia nuk i njohin se a janë VIP”

0 minutes, 33 seconds Read

Konkurrenti i shtëpisë së Big Brother VIP Kosova, Vedati pas debatit në Prime u shpreh se gjendet me banorë të gabuar në shtëpi.

“Unë si Vedat jo që nuk e kuptoj këtë lojë ,por ndoshta jam këtu me banorë të gabuar me nivele te ndryshme”, ka thënë aktori i humorit.

Ndër tjera ai shtoi se “pa ofenduar askënd, por këtu ndoshta ka dhe banorë që as tek shtëpia nuk i njohin se a është VIP , jo pse jam dikush jam një njeri me këmbë në tokë”, u shpreh ai.

Ndryshe, ai është një nga banorët e nominuar në këtë prime.

Publikime te ngjashme