Ushtaraku britanik që kishte hyrë në Kosovë më 1999 rikthehet në Prishtinë – përkthyesi i tij tani është deputet

0 minutes, 37 seconds Read

Nënkoloneli britanik Chris Warren është rikthyer në Kosovë për 25 vjetorin e çlirimit dhe në një video të publikuar nga ambasada britanike ai ka dhënë përshtypje e tij për ndryshimin e ndodhur në Kosovë që nga viti 1999.

Ai ka treguar se kishte hyrë në Kosovë në mëngjesin e 12 qershorit 1999 dhe ka thënë se përkthyesit në atë kohë kishin qenë tepër të rëndësishëm.

Warren në rrëfimin e tij ka treguar se një nga përkthyesit e tij gjatë asaj kohe kishte qenë Besnik Tahiri, i cili sot është deputet i Kuvendit të Kosovës. Ai ka treguar se e ka takuar Tahirin dhe se ky i fundit a njoftuar për zhvillimet në Kosovë.

Publikime te ngjashme