Ata dalin nga istikamet duke mbajtur duart e ngritura, kurse ukrainasit pasi i kontrollojnë nëse kanë ndonjë armë i ulin për t’i marrë në pyetje.

Sipas ushtrisë ukrainase, çdo ushtar rus i zënë rob do të trajtohet me ligjet ndërkombëtare dhe për asnjë moment nuk do të ketë dhunë apo keqtrajtim.