U la për t’u mbrojtur në liri, Ridvan Muharremi kthehet në restoran, avokati e poston një foto për ‘kurreshtarët”

0 minutes, 23 seconds Read

Biznesmeni Ridvan Muharremi është liruar nga paraburgimi, pasi Gjykata e Apelit ka konstatuar se Gjykata Themelore në Prishtinë nuk kishte arritur të vërtetojë dyshimin se ai dhe dy zyrtarët e MINT kanë krye kryer veprat penale për të cilat dyshohen.

Avokati Mahmut Halimi ka publikuar një foto së bashku me klientin e tij Ridvan Muharremi, pas lirimit nga paraburgimi, ku ndër të tjera ka shkruar “pimë nga një gotë për juve kureshtarët”.

POSTIMI

Publikime te ngjashme