Tjetër çift në BBVA? Dea Mishel në dush me Kristin

0 minutes, 41 seconds Read

Ngjarjet e krijuara në shtëpinë e Big Brother Vip Albania janë në qendër të vëmendjes. Banorët e BBV2 po përfliten kudo në rrjet, dhe janë kthyer në protagonistët e përditshmërisë sonë, duke transmetuar shumë emocione të forta teksa rrëfejnë historitë e tyre apo edhe gjatë përditshmërisë, konflikteve dhe raporteve me njëri-tjetrin.

Teksa Kristi ka qenë duke bërë dush, Dea Mishel e ka ndihmuar atë të pastronte qafën dhe kokën, pasi e kishte të vizatuar.

Çift i në BB? Dea Mishel në dush me Kristin

Një gjë e tillë i ka habitur ndjekësit, e kjo jo vetëm prej afrimitetit që të dy kishin, por edhe sepse Kristi ka lejuar një gjë të tillë.

Çift i në BB? Dea Mishel në dush me Kristin

Theksojmë se më herët Dea ka thënë se ka tension në momentin kur i afrohet Kristi.

Çift i në BB? Dea Mishel në dush me Kristin

Publikime te ngjashme