Të lumtë Lutfi Haziri, deklarata jote ishte ma e zezë se e Vuçiqit! Madje ma e zezë edhe se e Sheshelit!

0 minutes, 39 seconds Read

Deklaratën tande, që e trasmetoi sonte RT21, ishte ma e zezë se e Vuçiqit! Madje ma e zezë edhe se e Sheshelit!

A je shqiptar ore ti (e pra për shqiptar të kemi pranua që shumë dekada)!

Po si ta nxjerri goja e t’thuash

“Kërkoj të mos i nënshtroheni kësaj Qeverie, që shkakton dhunë e forcë në Veriun e vendit”

-Fjalën e kishe për serbët, kjo s’do spjegim!

– Po çfarë dhune ishte more i trumë? Kush i dogji veturat? Kush i uzurpoi komunat? Kush i bllokoi rrugët dhe kush i lëndoi policët more i shitun e i shituem!

Mirë që fole dhe tregove se çfarë shqiptari qenke, se shumë t’kam besua ndër vite!

Shkruan: Çun Lajçi

Publikime te ngjashme