Të lënduarit në Shtëpinë e Pleqve në Prishtinë po bartën në QKUK

0 minutes, 42 seconds Read

Personat të cilët janë lënduar si pasojë e zjarrit në Shtëpinë e Pleqve në Prishtinë janë duke u dërguar për trajtim në QKUK.

Mbrëmjen e së hënës si pasoj e një zjarri që ka përshirë Shtëpinë e Pleqve në Kryeqytet janë lënduar disa persona të cilët për shkak të tymit kanë vështirësi në frymëmarrje.

Kështu kanë bërë të ditur për Ballkani.info nga Policia e Kosovës, të cilët nuk raportuan për persona të lënduar si pasojë e zjarrit që ka përfshirë objektin.

Ndërsa Ballkani.info raporton nga vendi i ngjarjes se edhe dy orë pas incidentit ambulancat janë në Shtëpinë e Pleqve dhe janë duke bartur personat e lënduar për trajtim në QKUK.

Publikime te ngjashme