Të dielën zhvillohet ndeshje futbolli mes deputetëve të Kuvendit të Kosovës dhe atyre të Shqipërisë

0 minutes, 26 seconds Read

Në kuadër të aktiviteteve vijuese me rastin e 25-vjetorit të çlirimit të Kosovës dhe shënimit të Ditës Ndërkombëtare të Parlamentarizmit, të dielën në Stadiumin Kampi Nacional në Hajvali zhvillohet ndeshje futbolli midis deputetëve të Kuvendit të Kosovës dhe deputetëve të Kuvendit të Shqipërisë.

Ndeshja fillon në orën 19:00 dhe do të transmetohet drejtpërdrejt në Radiotelevizionin publik të Kosovës.

Kështu bëri të ditur Kuvendi i Kosovës përmes një komunikate për media.

Publikime te ngjashme