Të dashuruar më shumë se kurrë, Ilnisa publikon foto me Meritonin

0 minutes, 29 seconds Read

Para pak ditësh u organizua After Party i “BBV3”, ku morën pjesë ish-banorët e këtij edicioni dhe shumë personazhe të tjerë publikë.

Në festë u panë edhe Meritoni dhe Ilnisa, të cilët edhe kanë qëndruar bashkë, duke treguar kështu se lidhja e tyre po shkon mirë edhe pas daljes nga shtëpia.

Vetëm pak më parë Ilnisa ka postuar disa foto me Meritoni nga ajo mbrëmje, ku duken krahë njëri-tjetrit dhe shumë të lumtur.

Publikime te ngjashme