Takim me Vuçiqin gjatë kësaj jave, Kurti jep detaje!

0 minutes, 36 seconds Read

Kryeministri i Republikës, Albin Kurti ka folur rreth takimit të ardhëm më presidentin serb, Aleksandër Vuçiq.

“Besojë se së shpejti do të na përgjigjet për kërkesën time që të kemi takim në Bruksel. Jam i përkushtuar dhe besojë që pa intensifikimin e dialogut, nuk mund të zbatohen marrëveshjet. E kemi marrëveshjen bazike. Unë jam shumë i interesuar që kjo të bëhet sa më shpejtë prandaj edhe e kam bërë kërkesën për takim në Bruksel

Jam kryeministër i të gjithëve. Në Ohër kam kërkuar dakordim për parimet bazë. Parimet dhe fryma i paraprijnë germës dhe tekstit”, u shpreh ai.

Publikime te ngjashme