Shteti nuk ka meshirë për protestuesit mbeshtetës të ish presidenitt Bolsanaro! Arreston 1.200 persona për sulmet në objektet qeveritare

Forcat braziliane të sigurisë kanë arrestuar 1.200 persona për hyrjen e dhunshme të mbështetësve të ish-presidentit Jair Bolsonaro në Kongresin brazilian, Gjykatën e Lartë dhe pallatin presidencial, raporton BBC, kurse CNN duke u thirrur në një sindikatë të gazetarëve profesionistë, ka raportuar se të paktën 12 gazetarë janë lënduar në ngjarjet e dhunshme në kryeqytetin […]