Sveçla tregon se pronë e kujt ishte vetura ku u gjet armatimi

0 minutes, 38 seconds Read

Ministri i Punëve të Brendshme të Kosovës, Xhelal Sveçla ka thënë se vetura në të cilin është gjetur armatimi masiv në Zveçan, është në evidentuar si pronë e ndërmarrjes publike të Serbisë, saktësisht shoqërisë aksionare Hekurudhat e Serbisë.

Ai ka thënë nga e gjithë kjo është e qartë se kush qëndron pas sulmeve dhe përpjekjeve terroriste në Kosovës.

“Vetura që shihni këtu me targa të Beogradit e përfshirë në këtë rast, është evidentuar si pronë e një ndërmarrje publike të Serbisë, saktësisht, shoqëria aksionare hekurudhat e Serbisë.

Nga gjithë kjo është e qartë se kush qëndron pas sulmeve dhe përpjekjeve terroriste në vendin tonë”, ka thënë Sveçla.

Publikime te ngjashme