Suedia e klasifikon seksin si sport, merr përsipër organizimin e Kampionatit Botëror të Seksit

0 minutes, 57 seconds Read

Seksi tanimë edhe zyrtarisht është shpallur si sport – një hap të tillë e ka bërë Suedia, e cila ka marrë përsipër organizimin e Kampionatit Evropian të Seksit.

Suedia veçse është gati për të pritur garën e parë seksuale që do të zhvillohet javën që vjen, derisa personat që marrin pjesë në konkursin e seksit do të bëjnë parapërgatitje.

Parapërgatitjet për këtë kampionat përfshijnë seanca seksi që mund të zgjasin deri në gjashtë orë në ditë, shkruan Livemint, transmeton Albanianpost.com

Në anën tjetër, triumfuesit në këtë garë unike të seksit do të përcaktohen nga panelet e gjyqtarëve. Ndikim në rezultatet finale e përfundimtare do të ketë edhe audienca.

Kampionati Evropian i Seksit pritet të fillojë më 8 qershor dhe do të zgjasë në një periudhë prej gjashtë javësh me pjesëmarrësit që përfshihen në aktivitete seksuale nga 45 minuta deri në 1 orë në ditë.

Vendimi përfundimtar për fituesit do të merret pasi të merren parasysh faktorët si kimia në çift, niveli i qëndrueshmërisë si dhe njohuritë rreth seksit.

Publikime te ngjashme