Sot shqyrtohet Projektligji për parandalimin dhe mbrojtjen nga dhuna në familje

0 minutes, 18 seconds Read

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur, Viktimat e Dhunës Seksuale të Luftës dhe Peticione do të mblidhet sot.

Anëtarët e këtij komisioni shqyrton Projektligjin për parandalimin dhe mbrojtjen nga dhuna në familje, dhunën ndaj grave dhe dhunën në baza gjinore.

Mbledhja do të mbahet në ora 10:00.

Publikime te ngjashme