Sot mbahet “Parada e Krenarisë” në Prishtinë

0 minutes, 12 seconds Read

Sot shënohet aktiviteti më i rëndësishëm i komunitetit LGBTQ + në Kosovë.

Ata do të mbajnë “Paradën e Krenarisë”, duke filluar nga ora 17:30.

Nisja fillon nga sheshi “Skënderbeu” dhe përfundon tek Biblioteka Kombëtare.

Publikime te ngjashme