Shiu “pushton” Shqipërinë, këto janë akset rrugore të bllokuara nga ujë në Vlorë

0 minutes, 17 seconds Read

Ndryshimi drastik i motit ka sjellë probleme në disa zona të vendit, ku ka bllokuar akset rrugore.

Situata paraqitet më problematike në Vlorë ku shiu është i rrëmbyeshëm dhe mund të shkaktojë deri në përmbytje të qytetit

Disa prej akseve rrugore në lagjet ‘1 Maji’, ‘24 Maji’ dhe ‘Pavarësia’ janë nën pushtetin e ujit.

 

Publikime te ngjashme