Samiti në Moldavi, Osmanin e ulin në mes të presidentit Macron e kancelarit Scholz

1 minute, 9 seconds Read

Në kryeqytetin e Moldavisë në Chisinau është duke u mbajtur “EPC Summit”. Atje është duke marrë pjesë edhe shefja e shtetit të Kosovës, Vjosa Osmani. Shefi i stafit të presidentes, Blerim Vela ka publikuar një fotografi nga atje, ku tregon për fillimin e Samitit me një fjalim mbresëlënës të presidentit të Ukrainës, Volodomyr Zelensky.

Ajo që bie në sy në këtë Samit, është vendi ku është ulur presidentja e Republikës së Kosovës. Në fotografinë e publikuar nga Vela, shihet që presidentja Osmani është në mes të presidentit të Francës, Emanuel Macron dhe kancelarit të Gjermanisë, Olaf Scholz.

Samiti në Moldavi, Osmanin e ulin në mes të presidentit Macron e kancelarit Scholz

Në kryeqytetin e Moldavisë në Chisinau është duke u mbajtur “EPC Summit”. Atje është duke marrë pjesë edhe shefja e shtetit të Kosovës, Vjosa Osmani. Shefi i stafit të presidentes, Blerim Vela ka publikuar një fotografi nga atje, ku tregon për fillimin e Samitit me një fjalim mbresëlënës të presidentit të Ukrainës, Volodomyr Zelensky, raporton Express.

Ajo që bie në sy në këtë Samit, është vendi ku është ulur presidentja e Republikës së Kosovës. Në fotografinë e publikuar nga Vela, shihet që presidentja Osmani është në mes të presidentit të Francës, Emanuel Macron dhe kancelarit të Gjermanisë, Olaf Scholz.

Publikime te ngjashme