Rregullorja e Ramazanit në Premier Ligën angleze

0 minutes, 28 seconds Read

Gjatë ndeshjeve që do të zhvillohen në Angli gjatë muajit të Ramazanit, futbollistëve myslimanë do t’u jepet mundësia të prishin agjërimin.

Në lajmet në shtypin anglez, thuhet se gjatë ndeshjeve në Premier League dhe ligat e ulëta, gjyqtarët do t’u japin kohë lojtarëve për të ndërprerë agjërimin kur loja të ndalet.

Gjithashtu u tha se gjyqtarët duhet të informohen nëse ka ndonjë futbollist që është duke agjëruar para fillimit të lojës që përkojnë me kohën e iftarit./KosovaPost

Publikime te ngjashme