Reagimi epik i Stjepan Mesiq kur dikush i tregon se prapa tij është edhe kryeministri kroat

0 minutes, 42 seconds Read

Të dielën, e gjithë udhëheqja shtetërore, duke përfshirë edhe Andrej Plenkoviqin, bëri homazhe për viktimat e kampit ustash në Jasenovac. Në rubrikë ishte edhe ish-presidenti Stjepan Mesiq, ndërsa kamerat e Dnevnik Nova TV fiksuan një moment të papritur.

Kamerat e Nova TV kapën një moment të papritur në përkujtimin e 79-vjetorit të shpërthimit të të burgosurve të Jasenovacit.

Gjatë procesionit të programit zyrtar për nderimin e viktimave të kampit në Jasenovac, e gjithë udhëheqja shtetërore, përfaqësuesit e minoriteteve dhe të burgosurit e mbijetuar u mblodhën.

Përkatësisht, pasi u informua se pas tij ishte kryeministri, Mesiq ngriti supet dhe tha “Nuk po më intereson për të” dhe vazhdoi të ecë pa shikuar prapa tij.

Reagimin e Stjepan Mesiqit mund ta shikoni në VIDEO.

Publikime te ngjashme